mp3 flac download

assured, what all does not approach..

DEFAULT

Download Ved Du Hvad Hun Sagde album flac mp3
Ved Du Hvad Hun Sagde

 · The Lyrics for Ved Du Hvad Hun Sagde? by Rollo & King have been translated into 2 languages. Uuuuuuuh Uuuh Uuuh kate Uuuuh Uuuuuuuuuuuuuhhh kate Jeg har lavet en date Med en pige Der hedder Kate, fra det indre vesterbro Vi mødtes til en fest Hvor vi begge to Var gæst Så jeg tænkte, den er go Vi tog på café Og drak lidt hygge-the Og synes jeg squ hun var sød Men jeg tror det slog klik Da hun gav dette blik Mens hun rejste sig og gik For hun .

 · Lyrics Ved du hvad hun sagde (mix-1) Ved du hvad hun sagde (mix-1) uuuuh uuuuuuuuuuuuuhhh kate Jeg har lavet en date Med en pige Der hedder Kate, fra det indre vesterbro Vi mødtes til en fest Hvor vi begge to Var gæst Så jeg tænkte, den er go Vi tog på café Og drak lidt hygge-the Og synes jeg squ hun var sød Men jeg tror det slog klik Da hun gav dette blik Mens hun rejste sig og gik For hun løftede sin kilt den, i blåtternet filt Så jeg slugte et stykke af, min røgede sild Hun .

Hun Sagde Lyrics: Folk sagde, det gik stærkt, jeg' ligeglad, hva' de si'r / Vi tog det stille og roligt, nærmest i andet gear / Normalt så bli'r jeg ikk' forelsket i champagnepiger / Men jeg blev.

Hun sagde Tag bukserne af! Jeg smilede skævt og tænkte chancen den må jeg tag Pludselig var jeg solgt Stod ude på gaden I bar' røv og dolk Og var bestemt ikke stolt Af at være et kæmpe fjols Tag bukserne af Du ved hvad jeg vil have Lad nu være med at være sart Skynd dig i en fart Tag bukserne af Du ved hvad jeg vil have Der er meget vi.

Hvor hun plantede mig op af et pigtrådshegn. CHORUS: G C. Og ved du hvad hun sagde hun sagde tag bukserne af. Em C Am D. Jeg smilede skævt og tænkte .


Mellow Yellow - Donovan - Try For The Sun: The Journey Of Donovan (CD) La Bocca Onde Lasprissime Parole - Claudio Monteverdi - La Venexiana, Claudio Cavina - The Complete Mensah (2), Sukh Knight & Squarewave (3) - Quad Bikes / G Activity (Vinyl)

Share this post

About the author

1 comments

  1. Ved Du Hvad Hun Sagde? Lyrics: Uuuh uuuh / Uuuh Kate / Uuuh uuuh / Uuuh Kate /: / Jeg har lavet en date / Med en pige der hedder Kate / Fra det indre Vesterbro / Vi mødtes til en fest / Hvor vi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BING